Adding Care to your Beauty

RevitalTrax is verkrijgbaar in de salon voor €39,- per doos  of 3 dozen voor €95,-.

Bestellen kan door een mailtje te sturen naar info@beautycaresoest.nl

Of bestel met 10% korting via onderstaande link. De korting wordt bij het afrekenen automatisch toegepast.

Bestel hier

RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex;  voor een mooie huid van binnen uit!

RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex is een unieke drinkbare mix van gepatenteerde VERISOL® Bioactieve Collageen Peptiden, Ester-C®, Zink en Biotine, ontwikkeld voor een mooiere en gezondere huidstructuur. Het is bewezen door klinische studies dat het een werkzaam complex is wat de huid van binnenuit voedt en zorgt voor een jongere uitstraling.

 • Beautysupplement voor natuurlijke huidverjonging
 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
 • Helpt de hydratatie van de huid
 • Helpt de elasticiteit en stevigheid van de huid te behouden
 • Helpt de zichtbaarheid van cellulite te verminderen
 • Maakt de huid zachter, gladder en soepeler
 • Bewezen resultaat binnen 4 tot 6 weken
 • Draagt bij aan de normale haargroei
 • Helpt het haarvolume te verbeteren
 • Houdt het haar sterk en glanzend
 • Draagt bij aan mooie en sterke nagels
 • Goed voor botten, gewrichten, kraakbeen
 • Goed voor het immuunsysteem
 • Draagt bij aan de weerstand tegen stress en inspanning
 • Draagt bij aan een heldere geest


HET SUCCES VAN DE REVITALTRAX FORMULE
Ingrediënten van RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex
RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex is geformuleerd met een gepatenteerde technologie van natuurlijke VERISOL® die collageen afbreekt in Bioactieve Collageen Peptiden® bouwstenen.  Deze gehydrolyseerde peptiden zijn veel kleiner dan de reguliere collageen moleculen, hierdoor kunnen ze beter en sneller worden opgenomen door het lichaam op de diepe dermis-collageen laag van de huid. Deze korte-keten bouwstenen van collageen zijn specifiek ontwikkeld voor een verbetering en verjonging van de huidstructuur. Ook haren en nagels krijgen een extra boost. Het collageen is afkomstig van runderen. (5000 mg)

RevitalTrax is verrijkt met zuivere Biotine. Deze essentiële vitamine B maakt en houdt het haar sterk, gezond, volumineus en glanzend. Het heeft ook een positief effect op de huid. Biotine is oplosbaar in water, wat betekent dat het lichaam het niet opslaat. (2 mg)

RevitalTrax bevat de gepatenteerde Ester C®. Dit wordt tweemaal sneller opgenomen en blijft tweemaal langer aanwezig in de weefsels dan een gewone vitamine c. Ester C® draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor de huid. Verder ondersteunt het het immuunsysteem, helpt het bij vermoeidheid, draagt het bij aan de instandhouding van sterke botten, bevordert het de weerstand tijdens en na fysieke inspanning en is het goed voor het concentratievermogen.(100 mg)

RevitalTrax bevat organisch gebonden Zink. Dit is één van de belangrijkste spoorelementen in ons lichaam. Zink bevordert de productie van collageen dat door het lichaam zelf wordt aangemaakt. Zink is ook belangrijk voor het verkrijgen en onderhouden van mooie en sterke nagels en het draagt bij aan de weerstand tegen stress en inspanning. (10 mg)

WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK BEVESTIGT HET RESULTAAT
RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex resellers display
VERISOL® is één van de belangrijkste ingrediënten van Anti-Aging Collageen Complex. Wetenschappelijk onderzoek hebben aangetoond dat een dagelijkse dosis van 2,5 gram VERISOL® de rimpeldiepte significant vermindert na vier weken en het effect ervan verdubbelt na acht weken. RevitalTrax bevat 5 gram VERISOL® voor een doeltreffender resultaat.

Na 15 dagen
U ervaart nu al een beter gehydrateerde huid en mooier haar. Uw huid heeft een gezondere en frissere uitstraling en uw haren zijn voller en mooier.

Na 30 dagen
U heeft een vollere huid en meer kleur en glans op het gezicht, ook de eerste fijne lijntjes vervagen. Uw haar is voller, glanst meer en is minder breekbaar.

Na 60 dagen
Uw huid ziet er zichtbaar jonger uit. U heeft een stevige en stralende huid met minder rimpels en fijne lijntjes. Ook uw haar kwaliteit is zichtbaar verbetert. 


DE KRACHT VAN HET VERISOL® INGREDIËNT
VERISOL®
VERISOL® bestaat uit bioactieve collageenpeptiden, een speciale samenstelling van collageenpeptiden in verschillende groottes. Het gepatenteerde deel van de VERISOL®-samenstelling bevat zeer kleine peptiden met een grootte tussen 600-1000 Dalton. Deze peptidemoleculen hebben de beste grootte voor distributie en accumulatie in doelorganen, omdat ze stabiel zijn in het maagzuur, niet worden verteerd en in hun intacte vorm worden opgenomen. Deze unieke moleculaire balans tussen de grootte van de collageenpeptide, bioactiviteit, maagstabiliteit, spijsvertering en absorptie leidt tot directe stimulatie van menselijke huidcellen onderbouwd door klinische effecten met betrekking tot toename van elasticiteit, hydratatie, collageenconcentratie in de huid en rimpelreductie. Unieke werking in de wereld van de collageenmarkt. 

De RevitalTrax sticks zijn gemakkelijk in gebruik. Het kan gemengd worden in zowel warme als koude dranken, maar ook bijvoorbeeld in een smoothie of yoghurt. Bij voorkeur ’s ochtends op een nuchtere maag of 's avonds voor het slapengaan innemen voor een maximale absorptie.

Wij adviseren om 1 stick per dag te gebruiken. Na de start periode van zes tot acht weken kunt u dit afbouwen naar 1 stick om de dag (ma-woe-vrij-etc.).


WAT IS COLLAGEEN PRECIES?

Collageen is het belangrijkste structurele component van de huid, 80% van de huidstructuur is collageen. Collageen is tevens het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam en onderdeel van het bindweefsel, wat zorgt voor algehele stevigheid en elasticiteit.

Huidveroudering betekent het verlies van collageen in de huidlaag. Na het 25e levensjaar neemt het collageengehalte in de huid al af. Hierdoor vermindert de elasticiteit van de huid en verschijnen er rimpels. In de menopauze versnelt dit proces zelfs.

De meeste veranderingen in de huid veroorzaakt door veroudering gebeuren in de dermis (de lederhuid), die naarmate u ouder wordt 30 tot 80% van zijn dikte verliest. Het lichaam maakt simpelweg te weinig collageen meer aan wat de oorzaak is van dit verlies. Aanvullen van collageen is essentieel voor het behouden van een mooie en jonge huid.

Veruit het beste collageen product is RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex met het gepatenteerde ingrediënt VERISOL® Bioactieve Collageen Peptiden®. Het heeft niet alleen een zeer positief effect op uw huid, haar en nagels maar tevens op uw gewrichten, botten, pezen, bloedvaten en kraakbeen. 

VOOR WELKE LEEFTIJD IS HET ANTI-AGING COLLAGEN COMPLEX?

25 tot 50 jaar
Vanaf het 25e levensjaar daalt de natuurlijke productie van collageen elk jaar en dit wordt niet meer aangevuld. Zodra men de leeftijd van 30 heeft bereikt, worden de effecten van collageenverlies langzaam zichtbaar. Bereikt men de leeftijd van 40 jaar dan zal ze een duidelijk verlies van collageen kunnen waarnemen. De huid wordt minder vol en er ontstaan meer rimpels. In deze leeftijdscategorie is het dus zeer aan te raden om te starten met het preventief aanvullen van collageenniveaus met 1 stick per dag of 1 stick om de dag.

50 jaar en ouder
De daling van collageenniveaus tijdens de menopauze periode zijn aanzienlijk. In de eerste vijf jaar na de menopauze is er een meer uitgesproken daling van de collageenproductie als gevolg van een aanzienlijke daling van de oestrogeenspiegels. Zit men in deze leeftijdscategorie dan raden wij aan om direct te starten met 1 stick RevitalTrax Anti-aging Collagen Complex per dag.


Voor elke leeftijd

Het gebruik van RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex kan op elke leeftijd het collageenverlies aanvullen, dus ook als men 65 jaar of ouder is heeft het nog een zeer positief effect. In deze leeftijdscategorie is de behoefte aan collageen nog groter omdat het verteringssysteem de voedingsstoffen minder goed opneemt. Wij raden in dit geval aan om 1 stick per dag aan te houden met een maximum van 2 sticks per dag.

Het aanvullen van collageen van binnenuit heeft ook een positief effect op gewrichten, botten, pezen, bloedvaten en kraakbeen. Dit bestaat namelijk allemaal deels uit collageen. Wanneer collageen afneemt worden deze stijf en kunnen er klachten ontstaan. Door collageen toe te voegen aan het dagelijks dieet zouden er veel van dit soort problemen en klachten kunnen verminderen.RevitalTrax is verkrijgbaar in de salon voor €39,- per doos  of 3 dozen voor €95,-.

Bestellen kan door een mailtje te sturen naar info@beautycaresoest.nl


 
 
 
 
E-mailen
Bellen