Adding Care to your Beauty

Microneedling bij BeautyCare Soest            huidverbetering soest, huidverbetering baarn, microneedling baarn, rimpels verminderen, antiaging

''Ga de strijd aan met rimpels, lijntjes, verslappingen, pigmentatie, littekens en grove poriën.''

Microneedling is een beproefde behandeling die de huid verjongt en rimpels vermindert

Daarnaast verbetert de algehele poriestructuur en is de microneedling behandeling zeer geschikt om pigmentvlekjes te egaliseren en littekens te verminderen.

Wat kan men bereiken met een Microneedling behandeling?           

-Fijnere poriënstructuur

-“Opvullen” van rimpels met huideigen collageen

-Verhelderen van hyperpigmentatie / melasma

-Gladdere huid 

-Verminderen zichtbaarheid van littekens

-Algehele huidverbetering

      microneedling soest, microneedling bilthoven, microneedling baarn, microneedling amersfoort


Microneedling maakt gebruik van het genezingsproces van de huid. Bij de behandeling worden er duizenden minuscule gaatjes in de huid gemaakt waar je niets van ziet. Maar de huid reageert alsof er een wondje zit, en gaat dit zo snel mogelijk repareren. Alle processen om de huid te repareren, worden hierdoor in

 gang gezet waardoor er elastine, hyaluronzuur en collageen wordt aangemaakt.

Tevens worden tijdens de behandeling speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. 

 

Collageen

Microneedling richt zich met name op collageenprocessen. Naarmate de huid ouder wordt maakt het lichaam minder collageen aan. De huid begint slapper te worden en er ontstaan rimpels.

Door de Microneedling behandeling wordt het lichaam aangezet om de gemaakte kanaaltjes dicht te maken met collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en worden rimpeltjes van binnenuit opgevuld. Het aangemaakte collageen blijft voor lange tijd aanwezig in de huid, alvorens het door het natuurlijke proces van het lichaam weer afgebroken wordt.

Om het resultaat van de behandeling te behouden, wordt er 3 tot 4 keer per jaar een onderhoudsbehandeling toegepast.

 

Littekens

Microneedling wordt tevens toegepast bij het verminderen van littekens. Littekens bestaan uit littekencollageen, en omdat dit ook een collageenproces is, kunnen we dit reguleren met Microneedling.

Littekencollageen is, in tegenstelling tot normaal collageen, korrelig en bobbelig van structuur.

We gebruiken Microneedling om het littekencollageen deels af te breken en de bloedcirculatie in dit gebied te optimaliseren.

 

 Grove poriën

Het verfijnen van grove poriën is doorgaans erg lastig, omdat hier collageen voor nodig is. Tijdens de Microneedling behandeling wordt er ook collageen aangemaakt in de bovenste laag van de huid, waardoor grove poriën verfijnt en verstrakt worden.

 

Lichaam

Op het lichaam wordt Microneedling toegepast bij zwangerschapsstriemen, sinaasappelhuid en littekens op het lichaam.

 

Hyperpigmentatie

De behandeling richt zich ook op het verminderen van zonneschade, melasma of ouderdomspigment. Het reguleert de melanocyten en helpt bij het afbreken van melanine-clusters. Ook post-inflammatoire hyperpigmentatie, wat kan ontstaan na puistjes, kan met Microneedling minder zichtbaar worden. 

Behandelprijs:

Gehele Gelaat : €125

Gelaat, hals + Decolleté : €175

Kuur pakketprijs gelaat: 6 behandelingen €625,-

 


Microneedling Soest, Microneedling baarn, microneedling amersfoort, micro needling soest, microneedling bilthoven, microneedling utrecht, microneedling zeist, microneedling soesterberg, microneedling soest, microneedling soest, microneedling bilthoven

microneedling soest, microneedling baarn, microneedling amersfoort, microneedling bilthoven

 
 
 
 
E-mailen
Bellen