Adding Care to your Beauty
 

Seizoensspecial

De seizoensspecial is een behandeling die ieder seizoen wisselt,

samengesteld op de extra behoefte van de huid in dit seizoen.

* *Nieuw**

Zomer Special;  Vitamine C Boost Treatment

Luxe gezichtsbehandeling met speciaal Vitamine C masker. De zachte vezels van het bananenkatoenen masker zorgen voor een naadloze aansluiting op het gelaat. de afsluitende werking van het kompres zorgt ervoor dat de werkstoffen zo diep mogelijk in de huid worden opgenomen.

*Vitamine C Boost Treatment - Deluxe *  €85 , met extra Vitamine C masker voor de hals en decolleté.

Ons decolleté, een veelvuldig verwaarloosde verzorgingszone die wel onze leeftijd sneller zal verraden. De tere huid in deze zone is van nature dunner dan de rest van het lichaam wat ouderdom signalen kan versnellen

Vitamine C werkt wetenschappelijk bewezen als sterke antioxidant die ervoor zorgt dat vrije radicalen onze huid niet kunnen beschadigen.

Vrije radicalen zijn agressieve stoffen, die schade kunnen geven aan cellen en weefsels. Onze huid heeft dagelijks te maken met vrije radicalen, zoals stralingen, zon, luchtverontreiniging, synthetische toevoegingen in voedsel, lichamelijke overbelasting, stress, zware metalen etc.

Deze vitamine C behandeling zit boordevol antioxidanten die werken op de helderheid, textuur, elasticiteit en stevigheid van de huid. En laat ondertussen de pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels overgaan in een egale en gladde huid.

Kortom maximale verbetering!

De huid hersteld en krijgt een enorme energie boost waardoor hij er vitaal, glad en stralend uitziet.

   De effecten van vitamine-C in de huid op een rijtje;

1. Vitamine-C voor huidverjonging

Vitamine-C ondersteunt de aanmaak van collageen. 

2. Vitamine C als vrije radicalen killer (anti oxidant)

3. Vitamine-C ontdoet de huid van dode huidcellen

Hogere concentraties vitamine-C werken licht exfoliërend, bijkomend voordeel is de mooie stralende gloed die je hierbij krijgt.

4. Vitamine-C zorgt voor een goede vochtbalans

Vitamine-C ondersteunt een goede huidbarrière, waardoor de huid goed gehydrateerd blijft.

5. Vitamine-C biedt bescherming tegen zonschade

Vitamine-C herstelt niet alleen direct aangedane schade als gevolg van blootstelling aan UVB-straling, maar herstelt ook met terugwerkende kracht beschadigingen aan je huid. Het is daarom een echte must-have voor zowel de zomer als winter.

6. Vitamine-C werkt egaliserend op pigmentvlekken

Vitamine-C kan de productie van melanine door melanocyten (pigmentcellen) onderdrukken waardoor pigmentvlekken voorkomen worden. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Winterspecial; Liftende Rozenbehandeling met Kaolin Earth.

Deze behandeling is het hele jaar te boeken, alleen nu voor de normale prijs van €95

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen